'); } else { print('login'); } ?>

ONDERZOEK

De noodzaak om de diergezondheidszorg in de Nederlandse veehouderij op een complementaire manier te benaderen groeit. VNG is van mening dat de veehouderij zal moeten toegroeien naar een vorm van gezondheidszorg waarbij natuurlijke en reguliere geneeskunde samenwerken; alleen zo kan de gezondheid van de dieren op koppelniveau op peil gehouden worden in combinatie met:

EN met winst blijven produceren;

EN voldoen aan de wettelijke normering tot verminderd antibiotica gebruik;

EN de maatschappelijke behoefte aan gezonder en duurzaam geproduceerde producten.

 

Dat vraagt kennis en onderzoek!

Er is inmiddels veel goed gedocumenteerde productkennis, maar de praktische inzet daarvan, in goed overleg met de reguliere gezondheidszorg en de toepassing op koppelniveau is een expertise op zich!

De bedrijfsadviseurs van VNG zijn - zowel vanuit hun opleiding als in hun dagelijkse praktijk - gespecialiseerd in het effectief en efficiënt toepassen van natuurlijke middelen en maatregelen. Daarbij zijn er inmiddels goede contacten opgebouwd met diverse onderzoeksinstellingen en reguliere gezondheidszorg.

Wilt u gebruik maken van onze specialistische kennis?

Wij zetten onze kennis graag in om zo de complementaire benadering van diergezondheid binnen de Nederlandse veehouderij geïmplementeerd te krijgen!

Bent us geïnteresseerd? Neem contact met ons op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.