'); } else { print('login'); } ?>

Bedrijfsadvies Natuurlijke Diergezondheidszorg
De weg naar een gezonder en beter presterend bedrijf!

 

Uw bedrijfsadvies bestaat uit een aantal onderdelen. Waarbij we als vakgroep werken vanuit een viertal basisprincipes:

  • We maken zoveel mogelijk gebruik maatregelen en natuurlijke middelen.
  • Het liefst in samenwerking met de bedrijfsdierenarts ( en -leveranciers).
  • Het natuurlijk zelfgenezend vermogen van de veestapel staat daarbij centraal en is bepalend voor de koppelgezondheid. Het individuele dier heeft hier in een signaalfunctie.
  • Het uitgangspunt is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn, waardoor er minder ziekte en uitval zal optreden.

 

Onze werkwijze

Nadat er een afspraak is gemaakt met een bedrijfsadviseur ontvangt u een uitgebreide vragenlijst per e-mail of per post, die u voor de bezoekdatum invult en retourneert.

Tijdens het 1e bedrijfsbezoek worden aanvullende vragen aan tafel besproken, waarin ook duidelijk aandacht is voor de hulpvraag, eventuele problemen op het bedrijf, de algemene gezondheid, voeding, stal en weidesysteem, bemesting ....
Kortom het gehele bedrijfsmanagement en de kringloop op het bedrijf wordt uitvoerig besproken.

Daarna maken we met u als veehouder een ronde over het bedrijf en wordt er gekeken naar de huisvesting en de veestapel. Eventueel worden eerste aandachtspunten besproken.


Na het 1e bedrijfsbezoek maakt de adviseur een analyse en een advies op maat voor uw bedrijf. Hierin wordt de hulpvraag beschreven, een samenvatting gegeven van het besprokene en tenslotte het advies ; welke maatregelen en middelen u het best in kunt zetten op uw bedrijf , welke tijdens het 2e bezoek worden besproken en toegelicht.

2 maanden na het uitbrengen van het advies wordt een vervolgafspraak gemaakt, waarbij de resultaten worden geëvalueerd en besproken. Een aanvullend advies is uiteraard ook mogelijk. Tussentijds kunt u altijd telefonisch/ email contact opnemen.

Tevens streven wij er naar dat u na een aantal contactmomenten zelfstandig verder kunt. Voor incidentele vragen of aanvullend advies kunt u dan telefonisch advies inwinnen of een abonnement afsluiten.

 

Interesse? Maakt u dan nu een afspraak:

  • Dan kunt u gebruik maken van onze specialistische kennis van de natuurlijke diergezondheidszorg.
  • Krijgt u een onafhankelijk, praktisch en betaalbaar advies op maat, zonder enige vorm van product verkoop.
  • En kunt u na verloop van tijd zelfstandig weer verder!

Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel: 06 25 525 658

 

Prijslijst 2014

Wat is een bedrijfsadvies u waard?

Aan de hand van eerder behaalde resultaten kunnen wij uiteraard geen garanties geven. Resultaat zal altijd afhangen van het vertrekpunt; hoe erg en hoe lang bestaan de klachten? het advies en de uitvoering ervan.

Eerdere resultaten hebben laten zien dat bij melkveehouders een structureel te hoog celgetal – los van seizoeninvloeden – binnen 1 maand aanzienlijk daalde tot wel 100.000 cellen.

In de vleeskuikensector daalde de uitval met 1% nav onze adviezen en natuurlijke middelen.

We merken vaak dat veehouders alleen naar kosten kijken en omdat zij niet gewent zijn aan consultprijzen – deze zitten vaak in de marge van producten verwerkt – lijken onze tarieven in eerste oogopslag wellicht hoog.

Op het moment dat we u uitnodigen om antwoord te geven op bovenstaande vraag; “Wat is een bedrijfsadvies u waard?” en u vragen te berekenen welke kosten u – vaak onzichtbaar – heeft door de lagere status van gezondheid van uw vee,menen wij u een aantrekkelijk aanbod te mogen presenteren:

  • Een 1e advies bestaande uit: een vragenlijst voorafgaand aan een eerste bedrijfsbezoek, het eerste bedrijfsbezoek, schrijven van een adviesplan en bespreken van het adviesplan kost u € 350,-
  • Voor de daaropvolgende evaluaties en schrijven van vervolgadviezen berekenen wij u € 95,- per uur
  • Reiskosten € 0.30 per km

Alle prijzen zijn exclusief BTW, maatregelen en middelen.

 

 

Vee Natuurlijk Gezond Bedrijfsadviseurs zijn goed opgeleid en werken vanuit hun eigen onderneming; praktijk. De adviseurs zijn aangesloten bij Beroepsvereniging BCND, waardoor de kwaliteit van onze bedrijfsadviseurs is gewaarborgd. De adviseurs werken onder de voorwaarden van de BCND en zijn via de BCND verzekerd voor beroeps-en bedrijfsaansprakelijkheid. Kijk voor meer informatie op www.bcnd.nl